Μίκα Ιατρίδη από τον Αρχάγγελο: «Ιδιαίτερος ο συμβολισμός της κατασκευής του νέου Δωδεκαθέσιου Δημοτικού Σχολείου».

Στον Αρχάγγελο της Ρόδου βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη, στο πλαίσιο των επισκέψεων της στα χωριά του νησιού. Σε συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε, η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει πασχαλινές ευχές με τους συμπατριώτες της και να συζητήσει θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, παρουσία και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου, Νίκου Διμέλη.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας στην καθοριστική συμβολή της Μίκας Ιατρίδη στην κατασκευή του νέου Δωδεκαθέσιου Δημοτικού Σχολείου, για το οποίο άμεσα εκταμιεύθηκαν 3.400.000 ευρώ, σε συνεχή συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με αποτέλεσμα το σχολείο να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές τη νέα σχολική χρονιά.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψής της στον Αρχάγγελο, η Μίκα Ιατρίδη προέβη στην εξής δήλωση

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που βρέθηκα σήμερα με φίλες και φίλους από τον Αρχάγγελο. Και χαίρομαι διπλά, γιατί μια σημαντική προσπάθεια που ξεκίνησε, μαζί με τον Νίκο Διμέλη, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Το νέο Δωδεκαθέσιο Δημοτικό Σχολείο έχει ιδιαίτερο συμβολισμό καθώς θα αναβαθμίσει την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα παιδιά του Αρχαγγέλου και θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Όλοι μαζί, με σχέδιο, όραμα και συνένωση δυνάμεων δημιουργούμε όλες αυτές τις προϋποθέσεις που χρειάζονται τα παιδιά μας για να βγουν στη ζωή και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο».

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ