Περισσότερο… SURVIVOR! Πέντε επεισόδια την εβδομάδα

Δράση και όμορφες εικόνες θα βλέπουμε εφεξής από το σπίτι μας και τα Σαββατόβραδα αφού από αυτό το Σάββατο στις 21.00 το Survivor θα μας ταξιδεύει στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου μία επιπλέον μέρα την εβδομάδα!

Δράση και όμορφες εικόνες θα βλέπουμε εφεξής από το σπίτι μας και τα Σαββατόβραδα αφού από αυτό το Σάββατο στις 21.00 το Survivor θα μας ταξιδεύει στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου μία επιπλέον μέρα την εβδομάδα!

 

Η πέμπτη μέρα προβολής φέρνει περισσότερο περιεχόμενο αλλά και αλλαγή του προγραμματισμού των αγωνισμάτων και της ψηφοφορίας αποχώρησης. Έτσι λοιπόν αυτό το Σάββατο θα παρακολουθήσουμε ένα αγώνισμα επάθλου αλλά και το αγαπημένο παικτών και τηλεθεατών, Fun Quiz Game.

 

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας έρχεται την Κυριακή και συνοδεύεται από το αγώνισμα ατομικής ασυλίας αλλά και από το Συμβούλιο του νησιού που αναδεικνύει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η δεύτερη ασυλία κρίνεται τη Δευτέρα στο στίβο μάχης ενώ από το Συμβούλιο του νησιού αναδεικνύονται οι δύο ή περισσότεροι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Δευτέρας θα πραγματοποιείται και η ψηφοφορία του κοινού.

 

Ένα επιπλέον αγώνισμα προστίθεται στο επεισόδιο της Τρίτης όπου θα παρακολουθούμε τους παίκτες να διεκδικούν το έπαθλο επικοινωνίας συμμετέχοντας σε νέα αγωνίσματα και πρωτότυπα, θεματικά παιχνίδια.

 

Η Τετάρτη παραμένει η μέρα αποχώρησης με τους παίκτες να μπαίνουν στο στίβο μάχης για να συμμετάσχουν σε αγώνα επάθλου και το επεισόδιο να κλείνει με την αποχώρηση του παίκτη ή της παίκτριας που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

 

Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

 

Το Survivor είναι μία εμπειρία που όπως έχουν δηλώσει όσοι συμμετείχαν στο παρελθόν σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά που ως τώρα θεωρούσες δεδομένα. Ένα δύσκολο ταξίδι που σε ωθεί να ανακαλύψεις τα όριά σου, ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις όπως αυτή της εθελοντικής αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου την Τετάρτη. Ο ηθοποιός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του «σώζοντας» με τον πιο απρόσμενο τρόπο τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα.

 

Ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διατηρούν τις ψήφους που συγκέντρωσαν από το τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας της Τρίτης 4/1. Οι τρεις τους θα είναι εξαρχής υποψήφιοι προς αποχώρηση για την εβδομάδα που ξεκινάει. Στην τριάδα τους θα προστεθούν οι νέοι υποψήφιοι που θα αναδειχθούν μέσα από τα νέα Συμβούλια της τρέχουσας εβδομάδας. Στην ψηφοφορία της Δευτέρας το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να στηρίξει με την ψήφο του, τους παίκτες που επιθυμεί από τους νέους υποψήφιους. Ο Βαλάντης, η Μυριέλλα και η Ευρυδίκη δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφιστούν ξανά. Η τελική κατάταξη των υποψηφίων θα προκύψει από τα ποσοστά που θα δώσουν οι δύο ψηφοφορίες, η παλιά και η νέα. Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα έχει συνολικά συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους, θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο την Τετάρτη 12/1.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ