Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα στην Λίστα των 212 που σχετίζονται με τον βιασμό της 12χρόνης

Μετά την αποκάλυψη “βόμβα” της “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” για τον Αντώνη Αντωνιόζα ένα ακόμα πολιτικό στέλεχος φέρεται να είχε συνομιλία με την 12χρονη, σύμφωνα με τις αρχές. Πρόκειται για τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο.

Ρεπορτάζ: Νίκος Νικολετάκης
Ο ίδιος μιλώντας στο ereportaz είπε ότι δεν θυμάται αν είχε συνομιλία με την ανήλικη καθώς στη συγκεκριμένη εφαρμογή εμφανίζονται “χιλιάδες προφίλ” ,όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Σημείωσε ότι δεν έχει κληθεί από τις αρχές αλλά “αν τον καλέσουν θα πάει φυσικά. Τόνισε μάλιστα ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα.”

Αναλυτικά το τι μας είπε: “Από σας το μαθαίνω ότι το όνομα μου είναι μέσα στη λίστα αυτή. Δεν θυμάμαι καθόλου αν έχω μιλήσει ή όχι. Βγαίνουν χιλιάδες προφίλ στην συγκεκριμένη εφαρμογή ,μιλάς με πάρα πολλά άτομα. Πού να ξέρω αν έχω μιλήσει. Μπορεί να μιλάς με κάποιο άτομο και μετά από δευτερόλεπτα αυτό αλλάζει. Δεν με έχουν καλέσει από την αστυνομία. Αν με καλέσουν φυσικά και θα πάω ,δεν έχω να κρύψω κάτι. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι μέσα στη λίστα. Φανταστείτε πόσοι μπαίνουν. Σίγουρα δεν έχει γίνει κάτι εκεί. Εγώ μένω και στη Ρόδο άλλωστε.”

Πηγή ereportaz.gr

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ