Απάντηση της Προόδου στην άθλια επίθεση του Χαράλαμπου Κόκκινου.

Σήμερα η ηθική βγήκε πρωί πρωί να μαλώσει τον Χαράλαμπο Κόκκινο και τον Μανώλη Γλυνό γιατί η αντιπολίτευση που δεν κάνουν κάνουν πολύ δυνατό τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, με αποτέλεσμα κανείς να μην θέλει να αναμετρηθεί μαζί του στις εκλογές.

Δάκρυσε από πίκρα ο Χαράλαμπος Κόκκινος που ο μεγάλος μουσουργός της δημοσιογραφίας τον επέπληξε και άρχισε να στοχοποιεί την εφημερίδα Πρόοδο και την Πρώτη Έκδοση διότι δεν του παίζουν τα χυδαία, υβριστικά ανορθόγραφα δελτία τύπου του.

Η Πρόοδος είναι ο Ρόγκας και ο Ρόγκας αποφασίζει ότι απολειφάδια τύπου Χαράλαμπου Κόκκινου δεν έχουν θέση στο μέσο.

Αυτό του δίδαξαν του Κόκκινου στα σεμινάρια Δημοσιογραφίας που παρακολούθησε να βρίζει, να στοχοποιεί μέσα μαζικής ενημέρωσης για να δικαιολογήσει στον υπέρτατο βαθμό της ηθικής την πολιτική του ανεπάρκεια.

Την Πρόοδο μπορεί να την βρίζει, να την στοχοποιεί όσο θέλει, όπου θέλει και όπως θέλει. Την αλήθεια όμως δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει καθώς είναι πολύ μακριά από αυτή. Δεν είχε και δεν θα έχει ο μέγας υβριστής Χαράλαμπος Κόκκινος καμία απολύτως θέση σε οιαδήποτε στήλη του μέσου.

Ας το καταλάβει και επειδή είμαστε και large δώρο τα χαρτομάντιλα.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ