Ο Σάββας Πεταλάς γράφει για το δημογραφικό

Στην Ελλάδα Βαφτίζεις το κρέας ψάρι και νηστεύεις ή πρωθυπουργεύεις.

Θα αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό με νόμιμους μετανάστες είπε ο Κυριάκος. Αυτούς που πριν γίνουν νόμιμοι ήταν παράνομοι, αναρωτήθηκε ο μέσος πολίτης ;;

Τελικά οι ιδεοληψίες των άκρο κεντρώων κοινωνικομαρξιστών , που καπηλεύονται τον φιλελευθερισμό και της νεοταξίτικης αριστεράς δεν ξεπερνιούται με τίποτα στα ελληνικά συστημικά κόμματα (ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ).

Αντί να συζητάμε τρόπους, μέσω κινήτρων να αυξηθούν οι γεννήσεις Ελλήνων όπως κατάφεραν άλλες χώρες αλλάζουμε το νόημα των λέξεων. Βαφτίζουμε με εύηχο όνομα την ισλαμοποίηση της χώρας.

Αγαπητέ πρωθυπουργέ οι παράνομοι που μένουν για κάποια χρόνια δεν νομιμοποιούνται μέσω εισφορών στο ΙΚΑ;

Οι παράνομοι που αποκτούν παιδιά δεν γίνονται νόμιμοι μέχρι την ενηλικίωση των παιδιών τους και τα παιδιά τους νόμιμοι;

Τους παράνομους κατά 95% Σουνίτες μουσουλμάνους από Πακιστάν, Αφγανιστάν και Αφρική δεν μας τους διοχετεύει παράνομα η Τουρκία επειδή εργαλειοποιεί το ισλάμ;

Δεν το είχε πει ο μακαρίτης πρωθυπουργός της Τουρκίας κ Οζάλ ότι έτσι θα πάρουν σιωπηλά τα νησιά χωρίς τουφέκια;

Επίσης στην Ελλάδα του μισού εκατομμυρίου νέων Ελλήνων που έφυγαν λόγω κρίσης η μόνη διακρατική συμφωνία για νόμιμη μετανάστευση είναι με το ισλαμιστικό Πακιστάν, σύμμαχο της Τουρκίας που συμμετάσχει στις ασκήσεις για κατάληψη των νησιών μας .

Ο κ Τσίπρας τα έλεγε φανερά , ο νυν πρωθυπουργός τα λέει με διπλή ονομασία…όπως των Σκοπίων. Στη χώρα μας δυστυχώς πολιτικές όπως της Ουγγαρίας του κ Όρμπαν, που δίδεται χαμηλότοκο δάνειο 30.000 σε κάθε οικογένεια που αποκτά παιδί, το οποίο μετατρέπεται σε άτοκο στο δεύτερο και διαγράφεται στο τρίτο θεωρούνται ακροδεξιές.

Αντίθετα να ξοδεύεις συνολικά δις για τον κάθε λαθραίο μουσουλμάνο μουσαφίρη επιδόματα του ΟΑΕΔ, να έχει δωρεάν πρόσβαση στο σύστημα υγείας που καταρρέει και όλα αυτά να γίνονται με κρατικό χρήμα από τον προϋπολογισμό και τους φόρους μας είναι ανθρωπιστικό.

Εξοπλιζόμαστε με πανάκριβα όπλα και καλά κάνουμε, για να αποθαρρύνουμε τους τούρκους, να υπερασπιστούμε τα νησιά μας και ταυτόχρονα τους διευκολύνουμε και τους ενθαρρύνουμε βοηθώντας τους στο διακηρυγμένο σχέδιο Ισλαμοποίησης της Ελλάδας. Το έκαναν στη Κύπρο και στη βόρεια Συρία με εισβολή και κατοχή, το κάνουν στην Ελλάδα μας και στα νησιά μας. Υποτίθεται ότι αντίθετα με το ΣΥΡΙΖΑ αυτή η κυβέρνηση το έχει καταλάβει και καταγγέλει διεθνώς την Τουρκία ότι διεξάγει υβριδικό πόλεμο με εργαλείο τους παράνομους μετανάστες. Βρείτε λοιπόν το λάθος ή καλύτερα το διακομματικό δούλεμα….

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ