Βαρουφάκη, Έχεις καταλάβει ποιου κοινοβουλίου βουλευτής είσαι;

Μίλησε για «επαναπροωθήσεις» και «έθαψε» όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις, με την Τουρκία να τρίβει τα χέρια της

Μπροστά στον ναρκισσισμό του δεν βάζει τίποτα ο… σωτήρας Βαρουφάκης, που σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τα εθνικά μας θέματα, έδωσε συνέντευξη σε τουρκικό Μέσο, ουσιαστικά συντασσόμενος με την προπαγάνδα της Άγκυρας.

Για να ρίξει στάχτη στα μάτια το ΜέΡΑ25 τόνισε ότι το «Turkish Minute» που έδωσε συνέντευξη ο «ένας νι», είναι «ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα ελεύθερα και ανεξάρτητα ΜΜΕ της Τουρκίας».

Σε αυτήν λοιπόν τη συνέντευξη μίλησε για «επαναπροωθήσεις» προσφύγων και αντιφρονούντων στην Τουρκία και «ενορχηστρωμένους θανάτους» από την ΕΕ, δηλώνοντας μάλιστα πως, ως Έλληνας, Ευρωπαίος και πολίτης του κόσμου νιώθει ντροπή που «η ανθρώπινη κοινωνία επενδύει στον θάνατο προκειμένου να αποτρέψει το πλέον λογικό και φυσιολογικό, την ανθρώπινη μετακίνηση».

Για τις παράνομες επαναπροωθήσεις επέρριψε τις ευθύνες σε όλες τις κυβερνήσεις της Ελλάδας, της Τουρκίας και της ΕΕ που «συνωμότησαν ενάντια στην ανθρωπότητα».

Σε εκείνο που οφείλει βέβαια να απαντήσει ο Βαρουφάκης είναι για ποιο λόγο έδωσε αυτή τη χρονική στιγμή συνέντευξη σε τουρκικό Μέσο, χωρίς να βγάλει άχνα για την επιθετικότητα και τις προκλήσεις της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας. Έχει καταλάβει ποιου κοινοβουλίου βουλευτής είναι;

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ