Ο Μπάμπης πήγε αδιάβαστος στο Περιφερειακό Συμβούλιο και βγήκε μετεξεταστέος.

Τελικά ο Γιώργος Χατζημάρκος έχει απόλυτο δίκιο. Πολύ σωστά τοποθετήθηκε για κάποιους στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Από όποια πλευρά και αν το δεις ο Χαράλαμπος Κόκκινος είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ο Μπάμπης πήγε αδιάβαστος στο Περιφερειακό Συμβούλιο και βγήκε μετεξεταστέος. Εχει τελικά καταντήσει ένα κακό, κάκιστο παράδειγμα του Μανώλη Γλυνού. Το αποτέλεσμα γνωστό βλέπει την έξοδο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η Χειρότερη γκάφα που μπορεί να κάνει πολιτικός είναι να καλωσορίσει μια υποψηφιότητα η οποία υπήρξε μόνο στην φαντασία του φίλου του Αντώνη Μαρτίνη.Για να χτυπήσει τον Χατζημάρκο. Δεν του βγήκε όμως. Αντί σήμερα να βγει και να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος συνεχίζει να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα. Είναι καλός σε αυτό.

Αλήθεια πόσο τυχαίο είναι ότι ο κόσμος επέλεξε για Περιφερειάρχη τον Γιώργο Χατζημάρκο και όχι τον Χαράλαμπο Κόκκινο; Πόσο τυχαίο είναι ότι ο Χατζημάρκος κάνει έργα στο νησί ενώ ο Χαράλαμπος Κόκκινος όταν η Ρόδος καιγότανε ο ίδιος χόρευε το νύχτα ξελογιάστρα νύχτα όμορφη σε συναυλία του Βασίλη Καρρά;

Θα συμφωνήσω σε μία τοποθέτηση του Τέρη στο ραδιόφωνο. Κάποιοι αν θέλουν ο τόπος να σωθεί και να πάει μπροστά το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να πάνε σπίτια τους.

Καιρός να το σκεφτείς σοβαρά Χαράλαμπε.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ