Η Απάντηση Χατζημάρκου στην πρόταση του Μηνά Νικολάου

Ο περιφερειάρχης δήλωσε συγκεκριμένα τα εξής:

«Ο Μηνάς Νικολάου είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την αγάπη του και την εμπιστοσύνη του που είναι αμοιβαία. Είδα την πρότασή του χτες το μεσημέρι… Λέω: για ποιόν αναφέρεται; Χτύπα ξύλο…

Καλά είναι λοιπόν, και είναι μπροστά σας ο Γιώργος Χατζημάρκος, υγιέστατος.

Είμαι ζωντανός και εν ενεργεία. Γι΄αυτό έστειλα και στον δήμαρχο αμέσως μία επιστολή και του λέω: σας παρακαλώ μην εξετάσετε καν την πρόταση του κ. Νικολάου. Είναι καλά ο Χατζημάρκος λέω στο δήμαρχο. Μου φτάνει αυτό.

Να σας πω ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου το διασκεδάσαμε λίγο χτες. Κάναμε πλάκα και στο Μηνά αφού τον ευχαριστήσαμε για την εμπιστοσύνη του .

Η δουλειά μας είναι να υπηρετούμε τη θέση την οποία ο κόσμος μας εμπιστεύθηκε. Υπάρχει ανταμοιβή; Υπάρχει και είναι η εμπιστοσύνη των πολιτών. Όταν στα πρόσωπα των πολιτών εισπράττουμε το χαμόγελο των ευχαριστιών για αυτό που κάνουμε για τον τόπο μας είναι η μεγαλύτερη ευτυχία. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτό. είσαι στην κορυφή του Ολύμπου όταν το εισπράξεις αυτό. και το εισπράττουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι, είναι υπεραρκετό».

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ