Σας καλώ να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή που η ελληνική αξιοπρέπεια απαιτεί.

Σας καλώ να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή που η ελληνική αξιοπρέπεια απαιτεί. Να συσπειρωθούμε και να συνεργαστούμε με στόχο να ξαναδημιουργήσουμε την κοινωνία μας με αρχές και ανθρωπιά, με συναδελφικότητα και πάθος.
Οι ίσες ευκαιρίες για όλους, ο σεβασμός στα δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών είναι προαπαιτούμενα για την ίδρυση και τη λειτουργία ενός σύγχρονου και δυνατού κράτους. Διεκδικούμε την Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και την πραγματική εφαρμογή της Αξιοκρατίας για όλους.
Πιστεύω στην έννοια του Δημόσιου Αγαθού και το θεωρώ την βάση για το υγιές χτίσιμο του μέλλοντος των παιδιών μας. Η Δημόσια Παιδεία και η Δημόσια Υγεία δεν θα πρέπει να υποβαθμίζονται αλλά αντίθετα να αποτελέσουν τους πυλώνες που θα ξαναγεμίσουν τους Έλληνες με αίσθημα ασφάλειας και υπερηφάνειας, αίσθημα που τόσο μας στέρησαν όλα αυτά τα χρόνια οι ανάρμοστες για την Χώρα μας νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
Η ενέργεια, το νερό, οι συγκοινωνίες είναι δημόσια αγαθά και όχι προϊόντα μέσω των οποίων κάποιοι πλουτίζουν εις βάρος της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Δυναμική, υγιής και δραστήρια επιχειρηματικότητα σημαίνει πάνω απ΄ όλα διαφάνεια και ελευθερία χωρίς διαφθορά και κατευθυνόμενες πρακτικές.
Το ευαίσθητο και εύθραυστο περιβάλλον μας χρειάζεται την φροντίδα μας και όχι άλλη μεγαλύτερη απαξίωση. Ο πολιτισμός μας, η κληρονομιά μας, τα ήθη μας, οι ηθικές μας αξίες έχουν ανάγκη την προστασία μας ώστε να μπορέσουν να αποτελέσουν τις αιχμές της πραγματικής αλλαγής.
Αγαπητοί φίλοι,
είμαι υποψήφια βουλευτής με τον #ΣΥΡΙΖΑ γιατί πιστεύω ότι κάποιοι από εμάς μπορούμε να υπηρετήσουμε έντιμα και με ανιδιοτέλεια το δημόσιο καλό, το δημόσιο συμφέρον. Σας χρειάζομαι δίπλα μου με τις ιδέες σας, τις κρίσεις σας και την κριτική σας. Σας χρειάζομαι δίπλα μου ως θεματοφύλακες του σχεδίου που με την εγγύηση του Alexis Tsipras θα θέσουμε σε εφαρμογή για να δούμε την Ελλάδα να στέκεται αειθαλής φάρος της Δημοκρατίας και διαρκές ορόσημο της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.
Κανένας μας δεν πρέπει να απουσιάσει από αυτήν την προσπάθεια. Ας γίνουμε η Συμμετοχή και ας προσφέρουμε μια νέα νίκη στον τόπο μας. Για την Δωδεκάνησο! Για την Ελλάδα! Για την Ευρώπη!

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ