Νίκος Νικολής: Με τον Ροδιακό όμιλο Αντισφαίρισης έχουμε δουλέψει σκληρά!

Με τον Ροδιακό όμιλο Αντισφαίρισης έχουμε δουλέψει σκληρά!
Στο πρόσωπο του προέδρου Μιχάλη Πανάγου βρήκαμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, ο οποίος με την επιμονή του και τον επαγγελματισμό του όλα αυτά τα χρόνια, κατάφερε πολλά για την αντισφαίριση στο νησί της Ρόδου και όχι μόνο.
Η αφοσιώση του στον όμιλο και η αποτελεσματικότητα του οδήγησαν στην απόλυτη στήριξη και τη συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης όλα αυτά τα χρόνια.
-Μαζί δουλέψαμε και ολοκληρώσαμε τον εκσυγχρονισμό των γηπέδων και των εγκαταστάσεων του ομίλου.
-Μαζί συνδιοργανώσαμε παγκόσμια και διεθνή τουρνουά για τα οποία κερδίσαμε διεθνείς διακρίσεις, τοποθετώντας για τα καλά τα νησιά μας στον χάρτη των μεγάλων διεθνών αθλητικών διοργανώσεων.
Εύχομαι η νέα διοίκηση του Ροδιακος ομιλος αντισφαιρισης να συνεχίσει το όραμα και το πλάνο που μέχρι τώρα έχει αποδόσει για τον όμιλο, την αντισφαίριση και τα νησιά μας και να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά για μεγαλύτερα αποτελέσματα!
Μιχάλη σε ευχαριστούμε!

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ