ΧΡΥΣΟ μετάλλιο για τη VARIO από την EcoVadis!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η VARIO βραβεύτηκε από την EcoVadis για τις κοινωνικές πρακτικές της σχετικά με θέματα αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης. Φέτος, όμως, οι επιχειρηματικές της πρακτικές και η προσήλωσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη διακρίθηκαν με GOLD Award, ένα βραβείο που την κατατάσσει στο κορυφαίο 2% των εταιριών του ευρύτερου κλάδου της παγκοσμίως!

 

Αξιοσημείωτα είναι τα αποτελέσματα της εταιρίας στην ενότητα «περιβάλλον», καθώς βελτίωσε σημαντικά την κατάταξή της συγκριτικά με πέρυσι έναντι των αντίστοιχων εταιριών του κλάδου της και συγκεκριμένα από το 13% βρίσκεται πλέον στο top 4% των κορυφαίων προμηθευτών στην ενότητα αυτή, παγκοσμίως.

 

Ο κύριος Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Managing Director της VARIO, με αφορμή τη διάκριση αυτή δήλωσε: «Ως VARIO, είμαστε πραγματικά περήφανοι για τη σπουδαία αυτή διάκριση καθώς αποτελεί επιβράβευση μίας πολυετούς προσπάθειας της εταιρίας μας να συμβάλλει στη δημιουργία ενός ακόμα πιο υγιεινού, φιλόξενου και κυρίως βιώσιμου περιβάλλοντος. Το Gold Award από την EcoVadis αποδεικνύει με πρόδηλο τρόπο ότι η αειφορία και η βιώσιμη ανάπτυξη είναι έννοιες άρρηκτα συνυφασμένες με τη φιλοσοφία των ανθρώπων μας. Σε άμεση ευθυγράμμιση με τα παραπάνω, τα επόμενα χρόνια δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα με την ίδια ποιότητα και προσήλωση, περιορίζοντας ταυτόχρονα το ανθρακικό μας αποτύπωμα και λαμβάνοντας μία σειρά από πρακτικές και πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή και με γνώμονα τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ (SDGs) που έχουμε υιοθετήσει».

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ