Κόκκινος: Εσκεμμένα απέκρυψαν στην εισήγηση τους την απόφαση χρήσης του κτιρίου

Προς κ. Χατζημάρκο και Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου :
Οι υπεύθυνοι που κατέβασαν την Ελληνική Σημαία και τον θυρεό, ανακαίνισαν πάλι το ήδη … ανακαινισμενο Ελληνικό Προξενείο στη Ρόδο και κρύβουν την αλήθεια δεν δικαιούνται να μας κουνάνε το δακτυλο!

Με μια λυσσαλέα και εμπαθή ανακοίνωση – καθρέφτη του πολιτικού ψυχισμου της που συνδυάζει το τραγικό με το κωμικό- η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου επιχειρεί να ρίξει τις ευθύνες της εισήγηση της στο Περιφερειακο Σύμβουλιο Ν. Αιγαίου για την στέγαση του “ΦΟ. Δ.Σ. Α.” και την “Αναπτυξιακή Κ2” , στις παρατάξεις της μειοψηφίας του Περιφερειακου Συμβουλίου Νότιου Αιγαίου που άσκησαν κριτική για την στέγαση των παραπάνω εταιρειών στο Ιστορικό Κτίριο του Ελληνικού Προξενείου της Ρόδου.
Αφού εσκεμμένα απεκρυψαν στην εισήγηση τους την απόφαση χρήσης του κτιρίου (για Μουσείο της ιστορίας της Δωδεκανήσου) που έλαβε το 1999 το Νομαρχιακο Συμβουλίο Δωδεκανήσου και αφού “κλείνουν τα αυτιά” στις αντιδράσεις και τη γενική κατακραυγή κάνουν μαθήματα πατριωτισμού και” κουνάνε το δάχτυλο” !

Κύριε Χατζημάρκο και μελη της Περιφερειακής η ανευθυνότητα σας και η τοξική πολιτική συμπεριφορά σας θα γραφτεί με μελανά γράμματα στο “βιβλίο γκίνες”.
Όσο για την ένδοξη Ελληνική Ιστορία είναι αμφίβολο αν θα έχει χώρο να φιλοξενήσει αυτούς που κατέβασαν την Ελληνική Σημαία και το Θυρεό από το ιστορικό κτίριο Ελληνικού Προξενείου στη Ρόδο και το ανακαίνισαν πάλι (ενώ ήταν ήδη ανακαινισμενο…. ) με αρκετά λεφτά του δημοσίου και δεν ενημερώνουν για αποφάσεις προκατόχων τους (άρα κρύβουν την αλήθεια) από τα μέλη του Περιφερειακου Συμβουλίου.

ΥΓ: Αν έχετε το θάρρος βγάλτε στη δημοσιότητα τα πρακτικά του Περιφερειακου Συμβουλίου Νότιου Αιγαίου
που καταγραφουν την άποψη μας για τις παραπάνω εταιρείες, θυμίζοντας σας ότι έχετε αποφύγει να δώσετε απαντήσεις σε συγκεκριμένες παρατηρήσεις και πολιτικές ανακοινώσεις μας για τον τρόπο λειτουργίας τους!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
-Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”
-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ