Β. Καλοπήτας από το Παραδείσι: Θα δώσουμε και στη νέα γενιά δημοτών χώρο για έκφραση και δημιουργία

Η ανάγκη για την αναβάθμιση του ρόλου των τοπικών συμβουλίων αναδείχθηκε για άλλη μια φορά κατά τη συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Ρόδου Βάιου Καλοπήτα με τον πρόεδρο Κυριάκο Μαλιωτάκη και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Παραδεισίου Γιώργο Νεσφυγέ, Θεοδοσία Φιλίππου, Βασίλη Πότσο και Μαρία Σαραντώνη.

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Μαζί Για τη Ρόδο» συνοδευόμενος από συνεργάτες του ενημερώθηκε από τα μέλη του τοπικού συμβουλίου για τα προβλήματα της περιοχής και τα ζητήματα της καθημερινότητας ενώ συζητήθηκαν και οι προοπτικές ανάπτυξης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, επισήμανε πως αποτελεί στόχο του η ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού με τις ανάγκες κάθε δημοτικής ενότητας να αντιμετωπίζονται ως ξεχωριστές από το κεντρικό δημοτικό συμβούλιο, σημειώνοντας ότι αυτό θα επιτευχθεί μόνο εκχωρώντας πόρους και αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια και στους προέδρους. Απευθυνόμενος στον πρόεδρο και στα μέλη του τοπικού συμβουλίου ανέφερε πως αναγνωρίζει τις προσπάθειές τους για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της περιοχής τους γι΄αυτό και θα πρέπει η κεντρική διοίκηση του Δήμου να στέκεται αρωγός στις τοπικές κοινότητες και όχι να λειτουργεί ως «επιστάτης».

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Μαζί Για τη Ρόδο», παρουσία και του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας» κ. Νίκου Χατζησάββα τον οποίον συνεχάρη για το πλούσιο έργο του Συλλόγου, ανέφερε ότι τα μαθητικά συμβούλια και οι συλλογικότητες των νέων στη Ρόδο, θα έχουν ισότιμο ρόλο και συμμετοχή τόσο στα θέματα Παιδείας όσο και στον πολιτιστικό προγραμματισμό του Δήμου μας, επισημαίνοντας ότι στόχος είναι δοθεί χώρος για έκφραση και δημιουργία και στη νέα γενιά.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ