Η ΚΡΕΜΑΣΤΗ συνδέεται με νερό από το φράγμα – λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή

Η δημοτική αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη πιστή στις δεσμεύσεις της προχωρά στην λύση χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τους πολίτες.
Με το έργο αυτό προυπολογισμού 280.0000 ευρώ, προβλέπεται η αντικατάσταση του καταθλιπτικού αγωγού της μεγάλης δεξαμενής Κρεμαστής στην Δημοτική ενότητα Πεταλούδων.
Η αντικατάσταση του δικτύου προβλέπει την σύνδεση της δεξαμενής Κρεμαστής με το δίκτυο Σαλάκου – Ρόδου και την πλήρωση της με νερό από το φράγμα του Γαδουρά.

Με την παρέμβαση αυτή θα λύσουμε το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο οικισμός της Κρεμαστής ιδιαίτερα τους μήνες Μάιο έως Σεπτέμβριο σχετικά με την επάρκεια νερού.

Συγκεκριμένα στην υφιστάμενη δεξαμενή καταλήγουν 100μ3 την ώρα και με το έργο αυτό θα ενισχυθεί με επιπλέον 90μ3 καθώς επίσης θα αυξηθεί η πίεση του δικτύου.

 

Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο να κατασκευάζουμε έργα πνοής απ άκρη στο νησί της Ρόδου

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ