Τη συνεχή αύξηση αιτήσεων για συσσίτιο της «Δομής Παροχής Συσσιτίου» του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, έρχονται να ενισχύσουν οι δωρεές από ξενοδοχειακές μονάδες

Τη συνεχή αύξηση αιτήσεων για συσσίτιο της «Δομής Παροχής Συσσιτίου» του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, έρχονται να ενισχύσουν οι δωρεές από ξενοδοχειακές μονάδες, επιχειρήσεις και φορείς του νησιού μας.
Πιο συγκεκριμένα, η ΛΑΝΔΑ ΑΝ. ΞΕΝ. ΤΟΥΡ. ΕΤ. “RHODES BAY HOTEL & SPA”, η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων- ΛΑΜΨΑ Α.Ε. “SHERATON RHODES RESORT”, ο Αλέξανδρος Πασάλης Ξενοδοχείο “ALEX BEACH” ο Όμιλος Ξενοδοχείων “ATRIUM HOTELS & RESORTS” και οι Ελληνικές Ξενοδοχειακές Τουριστικές Επιχειρήσεις ΝΗΚΑ Α.Ε. Ξενοδοχείο “ELYSIUM” με τη λήξη της τουριστικής περιόδου παρέδωσαν όπως κάθε χρόνο, μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας και κατεψυγμένων ειδών για τις ανάγκες των ωφελουμένων της δομής.
Επίσης, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου – Σώμα Κοινωνικής Πρόνοιας προσέφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας και ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αγία Σοφία» μεγάλη ποσότητα άρτου για την κάλυψη των αναγκών του συσσιτίου.
Επιπρόσθετα, η επιχείρηση “Mamma Sofia” παρασκεύασε μεγάλο αριθμό μερίδων έτοιμου φαγητού, που διανεμήθηκε στους σιτιζόμενους του προγράμματος.
Για την πολύτιμη προσφορά και τη συνεχή στήριξη τους στο Ίδρυμα μας, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος – Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διεύθυνση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους παραπάνω.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ