Ευχαριστήριο για τις στειρώσεις αδέσποτων ζωών συντροφιάς (γάτες) με τη χορηγία του συλλόγου Flying Cats e.V

Με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης ενός ακόμη προγράμματος στείρωσης αδέσποτων ζώων συντροφιάς (γάτες) στο νησί μας, η Διεύθυνση Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Ρόδου οφείλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Φιλοζωικό Σύλλογο Flying Cats e.V από τo Ανόβερο της Γερμανίας, τα μέλη και την πρόεδρο του συλλόγου κα Andrea Wegner για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά τους, χωρίς την οποία η αντιμετώπιση του ζητήματος των αδέσποτων ζώων θα ήταν ακόμα πιο δύσκολη για τον Δήμο μας.
Ευχαριστούμε επίσης την Κτηνίατρο κα Αντωνία-Μιχαλίτσα Χατζηδιάκου, η οποία ανέλαβε την υλοποίηση του προγράμματος, για την αξιοθαύμαστη αφοσίωση και το ειλικρινές ενδιαφέρον της στη φροντίδα των αδέσποτων της Ρόδου καθώς και για τον επαγγελματισμό της κατά την διενέργεια των στειρώσεων.
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Flying Cats συμπληρώνει φέτος 10ετή συνεχή πολύτιμη παρουσία και προσφορά στο νησί μας και ελπίζουμε με την συνεργασία όλων μας στο μέλλον να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα των αδέσποτων στον Δήμο μας, όπως αρμόζει σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ