Με ελικόπτερο στη Μύκονο ο Αλέξανδρος Κολιάδης το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ο δήμαρχος Ρόδου είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος. Εξάλλου Σε συνέντευξη Τύπου πριν από χρόνια Το δήλωσε ξεκάθαρα ότι ανάμεσα στα ελαττώματά του Είναι το ψέμα και ότι είναι παρορμητικός. Οι ψηφοφόροι του είναι περήφανοι για τον παντελονάτο Αλέξη αφού τους ταΐζει άφθονο σανό και αυτός κάνει την δουλειά του μεθοδικά και γρήγορα. Αφού προσφέρει τις υπηρεσίες του τρέχει  χρησιμοποιώντας ελικόπτερο σε κοσμικό νησί των Κυκλάδων για να γιορτάσει τις μεγάλες νίκες ως μέλος παρέας γνωστών «celebrities». Υπηρεσίες του είναι αξιοθαύμαστες αφού ακύρωσε σύμβαση που είχε ανταποδοτικά έργα και την υπέγραψε χωρίς αυτά, αφού έδωσε ακίνητα που δεν μπορούσε άλλος επιχειρηματίας να πλησιάσει με τους όρους που έθεσε, αφού κλείνει επιχειρήσεις που είναι ανταγωνιστικές για τους φίλους του, αφού δηλώνει άγνοια για επενδύσεις και παρουσιάζεται μετά από μέρες Στα ψιλά Των εφημερίδων ότι δεν έχει πρόβλημα.
Ο Αλέξης δεν έχει όρια. Δεν αγαπά την πατρίδα, έγινε Έλληνας πολίτης για να γίνει υποψήφιος δήμαρχος. Δεν αγαπά τους ροδίτες διώκει τις ροδίτικες επιχειρήσεις. Δεν αγαπά ούτε όσους τον στήριξαν και τον ευεργέτησαν, θέλει μόνο τις χαρές και τα δώρα τους.

 

 

  

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ