Ο Γιάννης Ιατρίδης για την ταμπέλα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας

Να αναλάβει πρωτοβουλία και να επαναφέρει την τάξη στην όψη του Κλειστού Γυμναστηρίου στη δημοτική ενότητα Καλλιθέας ζήτησε από τον αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ. Κολιάδη μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας και ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Ιατρίδης.

Σημειώνεται ότι χθες τοποθετήθηκε στην όψη του κτηρίου πινακίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
«Επικοινώνησα με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου και μου δήλωσε άγνοια. Το ίδιο και ο διευθυντής του ΔΟΠΑΡ κ. Θεοδώρου που μου είπε πως δεν γνωρίζει κάτι.

Άγνοια δήλωσε και ο αντιδήμαρχος κ. Κολιάδης. Αν ο καθένας γίνεται ακτιβιστής και τοποθετεί πινακίδες στα δημοτικά κτήρια, χωρίς να έχουν ληφθεί αποφάσεις από τα αρμόδια όργανα, είναι απαράδεκτο», δήλωσε ο κ. Ιατρίδης.

Σε ερώτηση για τους λόγους που έχει τοποθετηθεί η πινακίδα στο συγκεκριμένο κτήριο ο κ. Ιατρίδης απάντησε ότι αυτό το ερώτημα του υπέβαλαν τηλεφωνικά δεκάδες πολίτες.

«Θα πρέπει άμεσα ο κ. Κολιάδης να αναλάβει πρωτοβουλίες και να επαναφέρει την κατάσταση σε τάξη. Η αποκατάσταση να γίνει άμεσα και χωρίς δεύτερη κουβέντα για να επιβεβαιωθεί αυτό που είπε ο αντιδήμαρχος, δηλαδή ότι δεν γνώριζε κάτι», είπε ο κ. Ιατρίδης.

«Αν δεν δόθηκε εντολή και ήταν ακτιβιστική συμπεριφορά κάποιων, πρέπει το κτήριο να επανέλθει στην αρχική του μορφή», τόνισε.
Όπως τόνισε ο κ. Ιατρίδης, η τοποθέτηση της πινακίδας έδειξε ότι έχουν παραδοθεί τα κλειδιά του έργου στην ΠΝΑΙ.

«Πρέπει άμεσα να έχουμε απαντήσεις για το θέμα αυτό άμεσα και ο ΔΟΠΑΡ να κινηθεί άμεσα. Αυτό που έγινε δείχνει ανικανότητα. Δεν μπορούν να φτιάξουν μεγάλα έργα. Αυτά θέλουν μεγάλο τσαγανό. Προσπαθούν να οικειοποιηθούν κάποια πράγματα και έργα που δεν γνωρίζουν με τι προσπάθεια έγιναν», τόνισε ο κ. Γιάννης Ιατρίδης.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ