Νέος περιφερειακός διοικητής του Λιμενικού στην Ρόδο

Συγχαρητήρια επιστολή από την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος

Νέος διοικητής ανέλαβε στην 8η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Πρόκειται για τον Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Ιωάννη Δελή ο οποίος παρέλαβε από τον απερχόμενο διοικητή Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Παντελεήμονα Χαμέτη.

Μάλιστα, με αφορμή την παράδοση – παραλαβή που έγινε στην 8η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νομού Δωδεκανήσου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η Ένωσή μας με την ευκαιρία της παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων Διοικητή 8ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής θέλει να ευχαριστήσει για τη συνεργασία τον απερχόμενο Διοικητή Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. ΧΑΜΕΤΗ Παντελή και να του ευχηθεί καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Σε μια χρονική περίοδο που τα στελέχη της περιοχής μας αντιμετώπισαν πλήθος υπηρεσιακών και μη προβλημάτων , στάθηκε πάντα αρωγός συμβάλλοντας κατά το δυνατόν στην επίλυσή τους.

Στον Διοικητή 8ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. ΔΕΛΗ Ιωάννη ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΖΑΧΑΡΗΣ Κωνσταντίνος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος”

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ