Εκδόθηκε η άδεια δόμησης για το κτήριο της Δημοτικής Αγοράς στο Λάκκι Λέρου

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας ανακοινώνει την έκδοση άδειας δόμησης α΄ φάσης, για την «Αρχιτεκτονική & Στατική μελέτη αποτύπωσης & παθολογίας & στατική μελέτη αποκατάστασης & στατικών ενισχύσεων διατηρητέου πενταόροφου κτιρίου της Δημοτικής Αγοράς Λέρου».

Πλέον, βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τη δημοπράτηση του έργου, όπου θα μας δοθεί η δυνατότητα να έχουμε ανάδοχο για την έναρξη των εργασιών και την ολοκλήρωση της α’ φάσης.

Ο Δήμαρχος Λέρου, ευχαριστεί τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό κ. Α. Κιτρινιάρη, το γραφείο που εκπόνησε τις αρχιτεκτονικές μελέτες, το Διευθυντή Τ.Υ κ. Χ.Έλληνα, τον Προϊστάμενο του Γραφείου Δόμησης κ. Γ. Φιλιππίδη, όλους τους μηχανικούς του Δήμου μας και όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των μελετών και για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ