Η Δωδεκάνησος όχι μόνον κατάφερε και άντεξε, αλλά σε πολλούς τομείς στάθηκε και πάλι πρωτοπόρος

«Αγαπητές και Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Η χρονιά που φεύγει μας κληροδοτεί την πανδημία σε νέες μεταλλάξεις και βέβαια την ενεργειακή και οικονομική κρίση που κλονίζουν την ανθρωπότητα και συθέμελα το παγκόσμιο οικοδόμημα.

Η σημερινή όμως ελληνική πραγματικότητα, παρά τις δυσκολίες και την δυσάρεστη διεθνή συγκυρία, δίνει άλλη αίσθηση και άλλη σιγουριά.

Η χώρα μας ισχυροποιείται και είναι περισσότερο από ποτέ έτοιμη στην αντιμετώπιση και στην διαχείριση ακόμα και των πλέον σύνθετων αυτών καταστάσεων.

Η Δωδεκάνησος όχι μόνον κατάφερε και άντεξε, αλλά σε πολλούς τομείς στάθηκε και πάλι πρωτοπόρος. Τα μικρότερα νησιά μας γίνονται κυρίαρχοι πόλοι της  προσπάθειας για περιβαλλοντική βελτίωση και πρότυποι προορισμοί στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής μέσω ενεργειών που στηρίζονται και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Αυτή την συστηματική δουλειά, σε επίπεδο κεντρικό, στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, τόσο με την κοινοβουλευτική όσο και με τη θεσμική μου παρουσία και προσπάθεια.

Και είναι, από προσωπικής πλευράς, η επιδίωξη μου να την εντείνω και τη νέα χρόνια με έναν και μοναδικό στόχο. Την περαιτέρω βελτίωση της θέσης, κάθε Δωδεκανήσιας και Δωδεκανήσιου και βέβαια όλων ανεξαιρέτως των νησιών μας.

Εύχομαι το Νέο Έτος 2022 να φέρει σε όλους μας Υγεία, Ειρήνη, Ευτυχία και Ευημερία. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!»

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ