Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Α. Καμπουράκη

«Το 2022 είναι χρονιά μεγάλων προκλήσεων αλλά και σημαντικών ευκαιριών. Γι’ αυτό και απαιτεί στάση ευθύνης απ’ όλους. Δεν είναι ώρα ούτε για μεγάλα λόγια, ούτε για άγονους ανταγωνισμούς και στείρες αντιπαραθέσεις. Το 2022 πρέπει να είναι χρονιά ενότητας, κοινής προσπάθειας και άμιλλας υπευθυνότητας.

Η Ρόδος, μας έχει ανάγκη όλους. Όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε θετικά για να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα, με οφέλη που θα γίνονται αισθητά απ’ όλους τους Ροδίτες.

Ο Δήμος Ρόδου με οραματική στόχευση, με σωστή ιεράρχηση προτεραιοτήτων και με καθημερινή συστηματική δουλειά θα είναι και το 2022 στην πρώτη γραμμή αυτής της μεγάλης προσπάθειας για τον τόπο μας και το μέλλον του.

Αυτή δεν είναι ευχή, είναι δέσμευση. Και ταυτόχρονα, ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής. Όλοι μαζί, με τον καλύτερο εαυτό μας, για το καλύτερο Αύριο που αξίζουμε.
Καλή Χρονιά σε όλες και όλους».

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ