«Για ακόμη μία φορά παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του Covid-19 στα προνοιακά ιδρύματα»

Επανερχόμαστε, εκ νέου, μετά και τις νέες καταγγελίες από συναδέλφους εργαζόμενους στα προνοιακά ιδρύματα της περιοχής μας.

Οι είκοσι δύο (22) επικουρικοί εργαζόμενοι του Covid που προσελήφθησαν από το 2020, για ακόμη μία φορά παραμένουν απλήρωτοι για τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο και χωρίς να έχουν λάβει τις υπερωρίες των προηγούμενων μηνών. Κανείς μα κανείς από τη Διοίκηση δεν έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί τους για να τους ενημερώσει για το πότε οι άνθρωποι αυτοί θα λάβουν τα δεδουλευμένα τους.

Να θυμίσουμε ότι και το προηγούμενο διάστημα για τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα, το οποίο με την παρέμβαση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου αντιμετωπίστηκε.

Ρωτάμε το διοικητικό συμβούλιο των ιδρυμάτων, τους βουλευτές της Κυβέρνησης αλλά και τον ίδιο τον Υπουργό Εργασίας, στο οποίο ανήκουν τα ιδρύματα πότε θα πληρωθούν οι άνθρωποι αυτοί από τη στιγμή μάλιστα που οι διαδικασίες έχουν παγώσει λόγω εκλογών, και σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες δεν προβλέπεται να δουν χρήματα στο λογαριασμό τους πριν τα τέλη Ιουνίου.

Προσκαλούμε τους υποψήφιους βουλευτές της Κυβέρνησης να εντάξουν στο πρόγραμμα περιοδειών τους και τα ιδρύματα αυτά και να συνομιλήσουν (εάν τολμούν) με τους ίδιους τους εργαζόμενους οι οποίοι στην κυριολεξία αδυνατούν να επιβιώσουν.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου θα συνεχίσει τις προσπάθειες όπως έπραξε και στο παρελθόν ώστε να μπορέσουν οι συνάδελφοι να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                   ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ