Έπεσες με θόρυβο Χαράλαμπε και σε έριξε ο κόσμος και ήταν το τέλος σου φριχτό.

Σε προηγούμενο άρθρο ανέφερα ότι ο Μπάμπής Κόκκινος είναι κολλητός φίλος του Δημήτρη Ζαννετούλη. Οι δύο τους πολέμησαν πολύ κόσμο, ο ένας γελοιοποιεί το ΠΑΣΟΚ και ο άλλος τον εαυτό του.

Καημένε Μπάμπη Κόκκινε, παραμένεις στην αφάνεια και έχει πληγωθεί και κλαίει η ανύπαρκτη σου περηφάνια.

Κοίτα καθαρά γύρω σου όσους πολεμήσατε και εσύ και ο Ζαννετούλης κατάφεραν σπουδαία πράγματα στον τόπο.

Κρεμαστινός- Γιώργος Χατζημάρκος.

Αλήθεια εσύ τι πέτυχες μπορείς να μας πεις; Nα παρακαλάς τα μέλη του Σώρα να σε στηρίξουν για να βγείς; Ζητάς από τα μέλη μιας παράταξης εγκληματικής, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας να σε στηρίξουν; Αυτό ονομάζεται απόγνωση, κατάντια, ρεζιλίκι και εξευτελισμός.

Φοβάσαι Μπάμπη, φοβάσαι πολύ, σαν το μωρό παιδί που έκανε κακά επάνω του και φοβάται να το πει στην μαμά για να μην τον μαλώσει. Ακριβώς έτσι κάνεις, όταν στα δια ζώσης βλέπεις τον επιτυχημένο Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο.

Δειλός, γιατί τα όσα γράφεις στα δελτία τύπου σου δεν μπορείς να βρεις το κουράγιο να του τα πεις κατάμουτρα γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι θα τα βρείς μπαστούνια.

Πίσω από την πλάτη μου επιτρέπεται και να με βρίζουν είπε κάποιος.

Τα πικραμένα γεμάτα απόγνωση δελτία τύπου σου όχι μόνο δεν αγγίζουν τον Γιώργο Χατζημάρκο, αλλά οι λέξεις τους δεν τολμούν ούτε να τον πλησιάσουν, ξέρεις γιατί; γιατί ντρέπονται που γράφτηκαν από εσένα με αποδέκτη έναν άνθρωπο που έχει αποδεδειγμένα προσφέρει στον τόπο.

Δεν χόρευε τσιφτετέλια και ζεϊμπέκικα στον Βασίλη Καρρά, πολεμούσε με κάθε φυσικό φαινόμενο και ήταν μέσα στην φωτιά όταν η Ρόδος καιγότανε σε αντίθεση με εσένα, όταν είχες την θέση του άξιου Χρήστου Ευστρατίου εσύ ήσουνα στα μπουζούκια και γλεντούσες όταν το νησί γινότανε στάχτη.

Δεν είναι τυχαίο Μπάμπη που ο κόσμος τοποθετεί τον κάθε ένα εκεί που του αξίζει, μέτρα τις τετραετίες, στο βάθρο τις εξουσίας ο Χατζημάρκος, στο πάτο του σκουπιδοντενεκέ εσύ.

Είναι λυπηρό, γιατί ακόμα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαλέγουν να μην φιλοξενούν στις σελίδες τους συκοφάντες, ανθρώπους που φέρανε την καταστροφή στον τόπο. Και ας τα ονομάζεις πληρωμένα. Απλά για να δικαιολογήσεις την απουσία σου σε αυτά.

Τα μέσα δεν θα στηρίξουν έναν άνθρωπο που χόρευε και έπινε ουίσκια όταν ο τόπος γινότανε στάχτη.

Σε ξαναρωτήσαμε, αλλά δεν απάντησες, διότι η σιωπή είναι χρυσός, αλλά δεν την ακολουθείς, θες να γελάνε ακόμα και τα ελάφια μαζί σου.

Όταν ο Χατζημάρκος αναφέρθηκε στο Περιφερειακό συμβούλιο σε γραφείο στο οποίο σου παραχωρεί και έχεις τα κλειδιά, όταν φώναζες δεν έχω γραφείο ενώ είχες. Γιατί δεν είπες στο Χατζημάρκο ότι δεν είναι λειτουργικό; Γιατί το ψέμα σου Κόκκινε έχει κοντά ποδάρια.Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές είναι φυσιολογικό να ζητάς υβριστικά στο Χατζημάρκο γραφείο κάπου πρεπει να δει ο Σωρας ότι έχεις έδρα. Τώρα θυμήθηκες την Ρόδο, τώρα σε βρήκε το ενδιαφέρον για το νησί.

Στις εκλογές, γιατί όταν αυτές τελειώσουν πάλι στην Αθήνα θα είσαι.Στην μοναξιά του ίδιου σου του εφιάλτη.

Έπεσες με θόρυβο Χαράλαμπε και σε έριξε ο κόσμος, ήταν το τέλος σου φριχτό.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ