Όπως πρώτοι αποκαλύψαμε.Ο Θέμης Καλαμάτας νέος Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου στη Β’ Διεύθυνση, στην Κω

Όπως πρώτοι αποκαλύψαμε εχθές νέος Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου στη Β’ Διεύθυνση, στην Κω θα είναι ο Θέμης Καλαμάτας.

Ο Θέμης Καλαμάτας γεννήθηκε στην Λαμία το 1964 όπου τελείωσε τις Γυμνασιακές σπουδές του.

Υπηρέτησε ολόκληρη την θητεία του στην Ορεστιάδα και στα Ρίζια του Έβρου στο Όπλο των Τεθωρακισμενων.

Εισήχθη στην Ελληνική Αστυνομία το έτος 1989 και το 1992 στην Σχολή Αρχιφυλάκων ενώ από το 1995-1999 φοίτησε στην Σχολή Αξιωματικών και με την έξοδο του από την Σχολή τοποθετήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και υπηρέτησε ως Αξιωματικός σε όλες σχεδόν τις Υπηρεσίες ως Διοικητής στην μακρόχρονη πορεία του στην Ρόδο.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κατέχει Μεταπτυχιακό στο Αρχαίο Θέατρο από το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Ειναι παντρεμένος με την Ροδίτισσα Ελευθερία Λορένζου και έχει δύο κόρες την Νίκη- Νεφέλη ετών 20 Αστυνομικό της Αμεσης Δράσης Αττικής και την Μελίνα ετών 17 μαθήτρια της Γ Λυκείου.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ