Από την Περιφέρεια μας, και συγκεκριμένα τη Ρόδο, ξεκινάει το μέλλον του Βιώσιμου Τουρισμού.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Ρόδος γίνεται o 1ος Παγκόσμιος Αειφόρος Τουριστικός Προορισμός.
Το έργο που δουλεύαμε εντατικά εδώ και καιρό με την κυρίαρχη στην τουριστική αγορά TUI παρουσιάσαμε σήμερα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια και τον Υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο και επικυρώσαμε την έναρξή του.
“The Rhodes Co-Lab”
Sustainable Destination
South Aegean Region and TUI Group
είναι το όνομα του πρωτοποριακού προγράμματος για τον Τουρισμό του Αύριο που ξεκινάει σήμερα, από τη Ρόδο.
Μαζί με τον Διευθύνοντα σύμβουλο της TUI Group, Fritz Joussen, τον Πρόεδρο του TUI Care Foundation, Thomas Ellerbeck, τον Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και με την στήριξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ελληνικής Κυβέρνησης, προχωράμε σε μία σημαντική πρωτοβουλία για τον Τουρισμό που εδράζεται σε μια ολιστική προσέγγιση και δίνει απαντήσεις σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις για τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Με σεβασμό στο περιβάλλον, στο ανθρώπινο δυναμικό, με συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών.
Απαιτείται όραμα, σχέδιο, δουλειά, συνεργασίες με υγιείς δυνάμεις, αφοσίωση και συνέπεια για να λάβεις την πρώτη θέση στον Τουρισμό του Αύριο.
Σήμερα, ένας νέος, όμορφος, καθαρός δρόμος ανοίγει μπροστά μας ✌

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ