Συνεργασία Μίκας Ιατρίδη με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας για τα ένσημα των εργαζομένων στον τουρισμό και τον επισιτισμό.

Το ζήτημα της «εμφάνισης» των ενσήμων των μονομερών αναστολών του Μαΐου και Ιουνίου 2021, αλλά και όσων αντίστοιχων ενσήμων δεν έχουν εμφανιστεί από το 2020, έθεσε σε επικοινωνία της με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, η Μίκα Ιατρίδη.

 

Στη συνεργασία της με το Υπουργείο, η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. τόνισε ότι η Κυβέρνηση έχει λάβει σειρά μέτρων στήριξης για τους εργαζόμενους που πλήττονται από την πανδημία, ειδικά στον τουρισμό και τον επισιτισμό, όπως με την απαιτούμενη μείωση των ενσήμων από 100 σε 50 για τη χορήγηση του επιδόματος ανεργίας.

 

Ωστόσο, η βουλευτής Δωδεκανήσου επισήμανε και την ανάγκη να επισπευσθεί η διαδικασία, που είναι σε εξέλιξη, ώστε να φανούν και τα ένσημα των μονομερών αναστολών και να μπορέσουν οι δικαιούχοι εργαζόμενοι να λάβουν το επίδομα ανεργίας το συντομότερο δυνατόν και να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα ένα ακόμα μέτρο στήριξης των εργαζομένων.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ