Αντώνης Αρφάρας: Επίσκεψη σήμερα σε ένα γνώριμο και οικείο περιβάλλον, στον Ιατρικό σύλλογο Ρόδου…

Η ανακοίνωση του Αντώνη Αρφάρα

Επίσκεψη σήμερα σε ένα γνώριμο και οικείο περιβάλλον, στον Ιατρικό σύλλογο Ρόδου…
Συνάντηση με πλούσιο περιεχόμενο συζήτησης για θέματα υγείας με τους αξιότιμους και εξαίρετους επιστήμονες συναδέλφους, Ηλία Τσέρκη πρόεδρο – Χρήστο Μαντά ά αντιπρόεδρο – Μιχάλη Βολονάκη γ. γραμματέα.
Ενημερώθηκα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας, για τον σχεδιασμό , προγραμματισμό και προώθηση καινοτόμων δράσεων και παρεμβάσεων, συμμετέχοντας βοηθητικά και υποστηρικτικά σ’αυτή την προσπάθεια.
Αυτός ο θαυμάσιος κόσμος των επαγγελμάτων υγείας, αυτός ο θαυμάσιος κόσμος της Ιατρικής επιστήμης από ανθρώπους ήρωες που δίνουν την μάχη με το εθελούσιο τούτο ξόδεμα της ζωής τους όχι έτσι απλά στον βρόντο, μα για έναν σκοπό πέρα και πάνω από κάθε σκοπό : Την προσφορά και υπηρεσία στον άνθρωπο για την ποιότητα της ζωής του για την ζωή του την ίδια. Όλοι μαζί για μια υγεία καλύτερη για όλους μας. Το αξίζουμε.

Διαβάστε ακόμη

Γράψτε το σχόλιο σας

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ