«Το βιβλίο» από τη χορωδία του 4ου Πειραματικού Σχολείου Σύρου

Οι φωνές των παιδιών της χορωδίας μας σαν χελιδονάκια αναζητούν διαδρομή στον ουρανό της δημιουργίας! Σε αυτή τους την πορεία θα επιθυμούσαμε να έχουν αρωγό τη βοήθειά σας προωθώντας όσο γίνεται αυτήν τους την προσπάθεια! Σας παρακαλούμε λοιπόν να προωθήσετε όπου μπορείτε το παρόν μήνυμα, ούτως ώστε η πορεία του τραγουδιού αυτού στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου να βρει πολλές αγκαλιές!! Σας επισυνάπτουμε τους στίχους και την παρτιτούρα του τραγουδιού για ελεύθερη χρήση από όλες κι όλους σας!! Σας ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς!!!

Τα παιδιά της χορωδίας του 4ου Πειραματικού Σχολείου Ερμούπολης Σύρου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, ηχογράφησαν και παρουσιάζουν το τραγούδι «Το βιβλίο», σε στίχους Αντρέα Κωνσταντινίδη και μουσική της Ευδοκίας Χατζηχάρου.

https://youtu.be/V56YSs0u6MA

Διδασκαλία χορωδίας, ηχητική επεξεργασία, γενική επιμέλεια: Νίκος Ρούσσος – Εκπ/κός Μουσικής ΠΕ 79.01

Ενορχήστρωση: Ευδοκία Χατζηχάρου

Τις κιθάρες έπαιξε ο Ζαννής Μαραγκός

Mastering: Αντώνης Κονσολάκης

Σχεδίαση εξωφύλλου: Φίλιππος Αλατζόγλου

Τις εικόνες του εξωφύλλου και  των στίχων, ζωγράφισαν οι μαθήτριες Μαρία Βρότσου και Κατερίνα Κονιτοπούλου.

Επεξεργασία video: Μαριθένα Ρούσσου

Η ηχογράφηση έγινε στο οικιακό studio του εκπ/κού Μουσικής Νίκου Ρούσσου και συμμετείχαν τα παιδιά (αλφ. Σειρά):

Αδαμαντία Αρβανίτη, Αλίνα Βλαχογιάννη, Ελένη Βλαχογιάννη, Ελπίδα Βακονδίου, Μαρία Βρότσου, Μάρα Γιαννοπούλου, Ελένη Δαλεζίου, Κατερίνα Κονιτοπούλου, Μαρκέλλα Μαγγέρα, Δήμητρα Ξενικάκη, Νικόλας Πουλιόπουλος, Νεφέλη Ρηγούτσου, Ευαγγελία Σκαζή, Κατερίνα Σκόνδρα, Κορίνα Χωριανοπούλου,

 

Ευχαριστούμε θερμά:

Τη συνάδελφο Ευδοκία Χατζηχάρου από την κωμόπολη Αθηένου, που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας της Κύπρου..

Τον κο Ζαννή Μαραγκό, τον κο Φίλιππο Αλατζόγλου, την κα Ρένα Βέργου, τον κο Αντώνη Κονσολάκη και όλους τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία τους στην ηχογράφηση.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ