Δεν σχεδιάζουμε μια μεγάλη πρωτοβουλία σε ένα νησί μας και μετά το αφήνουμε στην τύχη του. Παραμένουμε, διακριτικά, δίπλα και πάντα πρόθυμοι

Σε σημερινή του ανακοίνωση στα social Media o Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος τονίζει

Δεν σχεδιάζουμε μια μεγάλη πρωτοβουλία σε ένα νησί μας και μετά το αφήνουμε στην τύχη του. Παραμένουμε, διακριτικά, δίπλα και πάντα πρόθυμοι να στηρίξουμε την πορεία του.
Η Χάλκη χρειάστηκε Τεχνικές Υπηρεσίες να την στηρίξουν στην προσπάθεια να προχωρήσει, μέσω ευρωπαϊκών πόρων, το έργο “Προστασία απο την διάβρωση των ακτών Πόνταμος και Καλό Πηγάδι”, προϋπολογισμού 1.099.660,50€.
Βρέθηκαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες που θα στηρίξουν την Χάλκη και δεν είναι άλλες απο αυτές της Περιφέρειας μας, μετά την ψήφιση της σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
“Το κάνετε πολύ εύκολο”, μας παρατήρησε Χαλκίτης φίλος.
“Δεν πειράζει. Είμαστε συνειδητά σταθεροί σε αυτό, αδιαφορώντας για τα όποια πιπεράτα παραπολιτικά”, είναι η δική μας απάντηση.
Σταθερά, πρόθυμα και ακούραστα δίπλα στα νησιά μας ✌️

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ