Ο ΔΟΠΑΡ διοργανώνει θεατρικές παραστάσεις με το έργο του ΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

GRUP THERAPY

σε σκηνοθεσία της

ΣΟΥΣΑΝΑΣ ΚΑΡΔΟΥΛΙΑΣ

στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΔΟΥ, την Παρασκευή 21/04/2023, Σάββατο 22/4/2023, Κυριακή 23/04/2023, Τρίτη 2/5/2023 και Τετάρτη 3/5/2023. Έναρξη παραστάσεων 21:00

Το θεατρικό έργο είναι μια κωμωδία βασισμένη σε αντιπροσωπευτικούς χαρακτήρες της σύγχρονης πραγματικότητας. Όλοι οι ήρωες του έργου είναι απασχολημένοι, όμως έχουν τη δική τους ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και χρειάζονται επειγόντως θεραπεία! Η μοναξιά, το στρες, οι εμμονές, ο ναρκισσισμός, οι φοβίες, οι νευρώσεις και όλες οι εκδηλώσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής συνιστούν τη πηγή δυσφορίας και επηρεάζουν την επαγγελματική, την κοινωνική και τη συναισθηματική ζωή των ατόμων. Όλα όμως τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με ευρηματικό χιούμορ από την ομάδα αυτοθεραπείας (Group Therapy).

Το έργο συνδυάζει το γέλιο, τη συγκίνηση, τον αυθορμητισμό, την ψυχαγωγία και την κοινή συνιστώσα θεραπείας όλων των ψυχοπαθητικών εκδηλώσεων: την αρχή της ανθρώπινης προσέγγισης που οδηγεί στην αγάπη, τη δύναμη που μηδενίζει την τελειότητα.

Η «Group Therapy» είναι μια ομάδα που θα σας διασκεδάσει, θα σας ψυχαγωγήσει και …θα σας θεραπεύσει! Όλοι την έχουμε ανάγκη!

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Βασίλης Ευαγγελάκης,
Βίκυ Μπούτα,
Δημήτρης Μπαλαντίνας,
Ειρήνη Ευθυμίου,
Χαρά Δημητροπούλου.

Μουσική επένδυση: Τάσος Νεοφύτου
Μελοποίηση και Τραγούδι: Μιχάλης Κωνσταντινίδης

Υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ