Καλοπήτας: Στόχος μας στις εθνικές εκλογές είναι ισχυρό ΠΑΣΟΚ με διψήφιο ποσοστό

Ηταν μεγάλη η χαρά μου που βρέθηκα χθες ανάμεσα σε παλιούς και νέους συντρόφους για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ, παρουσία και των συντρόφων από την Αθήνα Δημήτρη Οικονόμου και Ελισάβετ Φελώνη.
Η ανταπόκριση των συντρόφων και η πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή στις πολιτικές εξελίξεις για το καλό της χώρας, έδωσε το έναυσμα για την έναρξη του αγώνα ενάντια στο αυτοκαταστροφικό πολιτικό σύστημα της ΝΔ, που αναπαράγει διαρκώς κρίσεις, που υπονομεύει την εθνική συνεννόηση, υποσκάπτει την κοινωνική συνοχή και αποδυναμώνει τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας.
Στόχος μας στις εθνικές εκλογές είναι ισχυρό ΠΑΣΟΚ με διψήφιο ποσοστό για επανέλθει η πρόοδος και η σταθερότητα στη χώρα από την πρώτη Κυριακή, λυτρώνοντας την μεσαία τάξη και την νέα γενιά από τον συμβιβασμό με την μετριοκρατία και την παρακμή.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ