Ανακοίνωση Υπευθύνου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Δημήτρη Μπιάγκη, για τα «Ποσειδώνια 2022»

Ο Υπεύθυνος Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής, Βουλευτής Κέρκυρας, κ. Δημήτρης Μπιάγκης μετά την επίσκεψη και περιήγησή του στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια» δήλωσε τα ακόλουθα:
«Τα Ποσειδώνια δεν είναι απλά η μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση, είναι εδώ και πολλά χρόνια ένας θεσμός για την διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα, μία γιορτή των ανθρώπων που άμεσα ή έμμεσα στηρίζουν και υποστηρίζουν την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.
Η Ελληνική ναυτιλία εξακολουθεί και σήμερα να είναι η ισχυρότερη του πλανήτη, βασιζόμενη στην μακρόχρονη παράδοση και τεχνογνωσία της σε έναν τομέα που αποτελεί την επιτομή της πλέον ελεύθερης, ανοικτής και ακηδεμόνευτης οικονομικής δραστηριότητας και με βασικό συντελεστή της επιτυχίας της το ανθρώπινο δυναμικό της, τόσο στη θάλασσα όσο και στη στεριά.
Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ και να μιλήσω με αρκετούς εκθέτες, διαπιστώνοντας με μεγάλη ικανοποίηση και αισιοδοξία ότι στην αιχμή της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και της πρωτοπορίας βρίσκονται πολλοί νέοι Έλληνες επιστήμονες και επιχειρηματίες.
Όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά και διαμορφώνουμε τις εθνικές πολιτικές της χώρας μας, ο καθένας από το μετερίζι του, οφείλουμε να θυμόμαστε ότι οι άνθρωποι της ναυτιλίας περιμένουν από εμάς να τους υποστηρίζουμε, αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες προκλήσεις και εξελίξεις καθώς και τις αναζητήσεις και προσδοκίες της νέας γενιάς».

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ