Τι συμβαίνει με τις αποχωρήσεις στην ΑΒ Βασιλόπουλος

Αναστάτωση επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην ΑΒ Βασιλόπουλος με έναν νέο κύκλο αποχωρήσεων να διαταράσσει το κλίμα τόσο στα κεντρικά γραφεία όσο και στα καταστήματα και στους χιλιάδες εργαζόμενους που ανησυχούν.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, πριν ακόμη αναλάβει τα ηνία ο νέος επικεφαλής της, Νίκος Λαβίδας,  είχε προχωρήσει σε αναδιάρθρωση της διοικητικής δομής καταργώντας τμήματα, μετακινώντας στελέχη και απομακρύνοντας κάποια άλλα.

Ακολούθησε τις τελευταίες ημέρες νέος κύκλος αποχωρήσεων εργαζόμενων από τα κεντρικά γραφεία της- πολυεθνικών συμφερόντων- αλυσίδας σούπερ μάρκετ με τον αριθμό αυτών να παραμένει άγνωστος.

Ο νέος κύκλος αποχωρήσεων και μετακινήσεων

Ο κύκλος των ανακατατάξεων, μετακινήσεων, αποχωρήσεων έχει κλείσει δηλώνουν αρμοδίως από την εταιρεία στο mononews.gr.

Κάποιοι μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις και κάποιοι άλλοι αποχώρησαν, σημειώνουν αναγνωρίζοντας ότι το κλίμα ανησυχίας έχει περάσει και στους εργαζόμενους στα καταστήματα. Οι αλλαγές, τονίζουν αφορούν απομάκρυνση επιπλέον στελεχών και στην εσωτερική αναδιάταξη δυνάμεων με μετακινήσεις προσώπων σε νέες διευθύνσεις ή με συγχώνευση υφιστάμενων διοικητικών υποδομών με άλλες.

Διαβάστε ακόμη

Γράψτε το σχόλιο σας

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ