Με μία ομολογία και δύο αρνήσεις έκλεισε το πρώτο μέρος της ανακριτικής διαδικασίας για την υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη, υπόθεση που αποκαλύφθηκε μετά τη μήνυση του πατέρα του θύματος και τις έρευνες που ακολούθησαν από τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας της η 23χρονη σήμερα κατηγορούμενη, αδερφή του θύματος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της, υποστηρίζοντας ότι το έκανε, επειδή τη μισούσε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησε από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, επικαλούμενη σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ η μονομερής ομολογία της κατηγορούμενης δεν φέρεται συνάδει με τα αποτελέσματα και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αποτελεί μέρος της δικογραφίας.

Οι άλλες δύο κατηγορούμενες, η 53χρονη μητέρα και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την οικογένεια, αρνήθηκαν ότι έχουν οποιαδήποτε συμμετοχή στην αξιόποινη πράξη της ανθρωποκτονίας. Μάλιστα, η 56χρονη κατηγορούμενη φέρεται να δήλωσε ότι υπεραγαπούσε το θύμα και ότι ποτέ δεν της έκανε κακό.

Η μητέρα της 23χρονης Φαίης δήλωσε τοξικοεξαρτημένη και αρνήθηκε την οποιαδήποτε συμμετοχή με το ειδεχθές έγκλημα σε βάρος του ίδιου της του παιδιού.

Η ανακριτική διαδικασία συνεχίζεται και στο τέλος της διαδρομής αυτής η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο τα μέλη του οποίου θα αποφασίσουν με βούλευμά τους για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

enikos.gr