Μετά την διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο θα ανέβει στον θρόνο ο πρίγκιπας Χάρι; Τι λέει προφητεία του Νοστράδαμου

Η διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο έχει προκαλέσει αναστάτωση στην Βρετανία, καθώς μέχρι χτες διαβεβαίωναν από το Παλάτι ότι ο μονάρχης είναι καλά στην υγεία του.

Μετά την είδηση της διάγνωσης όλοι αναρωτήθηκαν ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην βασιλική οικογένεια. Από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ εξήγησαν ότι ο βασιλιάς δεν θα συμμετέχει σε δημόσιες εκδηλώσεις και υποχρεώσεις αλλά θα εργάζεται κανονικά από το γραφείο του για τις κρατικές υποθέσεις.

Τώρα κάποιοι χρήστες στο διαδίκτυο αναρωτιούνται τι είχε προφητεύσει ο Νοστράδαμος για την βρετανική βασιλική οικογένεια. Σε ένα από τα εδάφια από τις Προφητείες ο Νοστράδαμος είχε αναφερθεί σε έναν «βασιλιά των νήσων» ο οποίος «θα εκδιωχθεί δια της βίας». Τώρα κάποιοι κάνουν παραλληλισμούς με τον βασιλιά Κάρολο.

Ο Νοστράδαμος επίσης είχε αναφέρει ότι αυτός ο βασιλιάς θα εκθρονιστεί «από κάποιον που δεν θα έχει κανένα βασιλικό σημάδι». Έτσι πολλοί ερμηνεύουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα είναι αυτός που θα ανέβει στον βρετανικό βασιλικό θρόνο εάν συμβεί κάτι στην υγεία του βασιλιά Καρόλου. Βέβαια αυτή η εξήγηση της προφητείας αφήνει εκτός τον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Επίσης στην σειρά της διαδοχής ακολουθούν τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα, Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λουί. Οπότε δεν είναι ξεκάθαρο που στηρίζονται οι οπαδοί αυτής της ερμηνείας του Νοστράδαμου.

Μάλιστα στο παρελθόν ορισμένοι είχαν πει ότι ο Γάλλος αστρολόγος κατάφερε να προβλέψει το ακριβές έτος του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

enikos.gr

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ