Το Μουσικό Σχολείο Ρόδου επισκέφθηκε ο αντιδήμαρχος Στέφανος Δράκος

Το Μουσικό Σχολείο Ρόδου επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 9-6-2022, ο αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρ. Στέφανος Δράκος, πραγματοποιώντας συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της Διεύθυνσης του Σχολείου, του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της γόνιμης συνεργασίας της Διεύθυνσης του Σχολείου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, της πολιτείας κ.ά. και σκοπό είχε την εξέταση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος για τη δρομολόγηση λύσεων.

Το Μουσικό της Ρόδου είναι ένα «τρισδιάστατο» Σχολείο (Γυμνάσιο, Λύκειο, Μουσικές Σπουδές), με 315 μαθητές και μαθήτριες στο δυναμικό του και 75 εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων γενικής και μουσικής παιδείας.

Ασφαλώς, αντιμετωπίζει διάφορα λειτουργικά-κτιριακά θέματα που χρειάζονται επίλυση, ώστε η σχολική κοινότητα να λειτουργεί σε ένα ασφαλές και σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό, οι εκπρόσωποι του Σχολείου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον κ. Στέφανο Δράκο για την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με το Δήμο και τη θετική ανταπόκριση της Διοίκησης και των Υπηρεσιών σε διάφορα αιτήματα.

Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν πέρυσι η συμβολή του Δήμου στην καλωδιακή σύνδεση με το διαδίκτυο των αιθουσών διδασκαλίας, ώστε να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι βιντεοπροβολείς που στο μεταξύ είχαν τοποθετηθεί, καθότι για το Μουσικό Σχολείο αποτελεί προτεραιότητα η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών προς όφελος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ο κ. Στ. Δράκος διαβεβαίωσε πως ο Δήμος και πάλι θα ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα διάθεσης ηλεκτρολόγου για την τοποθέτηση των τηλεπικοινωνιακών υλικών (που έχουν ήδη εξασφαλιστεί) και την ενσύρματη διαδικτυακή σύνδεση ΚΑΙ του κτιρίου μουσικών μαθημάτων, το προσεχές διάστημα.

Ο Διευθυντής, οι υποδιευθυντές, οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ευχαρίστησαν θερμά τον αντιδήμαρχο για την επίσκεψη, καθώς και για την προσωπική του συμβολή, ώστε το Μουσικό Σχολείο να καταστεί ακόμη πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ