Στη Νότια Ρόδο, την πλέον αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά του νησιού της Ρόδου ο Περιφερειάρχης και Δήμαρχος παρεμβαίνουν ηχηρά

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας Ενέργειας & Φυσικών Πόρων κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου εκφράζει την ευαρέσκεια του και την απόλυτη ικανοποίηση του για την υπογραφή της νέας Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη και του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ κ. Γιάννη Καμπούρη, για τη λειτουργία του Υδραγωγείου και των δικτύων του Φράγματος Γαδουρά και την υδροδότηση της Νότιας Ρόδου, της Λίνδου, της Αρχαγγέλου και των Αφάντου.

«Με την ιδιότητα του Αντιπεριφερειάρχη αλλά και με καταγωγή από την Νότια Ρόδο, αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος διότι επί θητείας μας επιλύεται οριστικά ένα διαχρονικό και μείζον πρόβλημα που ταλαιπώρησε τους συμπολίτες μας επί σειρά ετών. Στόχος και προσήλωση του Περιφερειάρχη μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν η επίλυση του προβλήματος της ασφαλούς και επαρκούς παροχής σε πόσιμο νερό ολόκληρου του νησιού. Σήμερα ο στόχος αυτός λαμβάνει σάρκα και οστά και ένα μεγαλεπήβολο έργο, ένα έργο πνοής ξεκινάει. Με όραμα, μεθοδικότητα, με τρόπο αποτελεσματικό διαγράφουμε «τα κακώς κείμενα» του παρελθόντος, θέτουμε την πόλη μας σε τροχιά ανάπτυξης και παρέχουμε στους συμπολίτες μας τα αγαθά που στερήθηκαν για πολλά χρόνια. Για ακόμη μια φορά διαπιστώνεται η αγαστή και στενή συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας ώστε να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις υλοποίησης σημαντικών υποδομών που βελτιώνουν και διευκολύνουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Στη Νότια Ρόδο, την πλέον αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά του νησιού της Ρόδου ο Περιφερειάρχης και Δήμαρχος παρεμβαίνουν ηχηρά και διαγράφουν στρεβλώσεις και παραλείψεις του παρελθόντος.
Εκεί στις γειτονιές του Νότου που συναντά κανείς την απλότητα, τη ζεστασιά και τη φιλοξενία οι συμπατριώτες μου βίωσαν διαχρονικά την προχειρότητα και τις εύκολες λύσεις σε βασικά ζωτικά τους προβλήματα. Προβλήματα που αφορούν στην υγεία, στο αγροτικό και οδικό δίκτυο, στο βασικό αγαθό της υδροδότησης, ο Γιώργος Χατζημάρκος σε συνεργασία με τον Αντώνη Καμπουράκη επέδειξαν την απόλυτη ευαισθησία και τον απόλυτο επαγγελματισμό και συνέβαλαν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο στην αποκατάσταση παθογενειών του παρελθόντος και συνεχίζουν…..
Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους εκείνους που δούλεψαν σκληρά, μέσα σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες για να φτάσουμε στο σήμερα και να βλέπουμε να υλοποιούνται τα μεγάλα, τα σπουδαία και τα σημαντικά».

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ