Την ενίσχυση του Ειδικού Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου με προσωπικό ζήτησε από την Υπουργό Παιδείας η Μίκα Ιατρίδη.

Ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά την εύρυθμη λειτουργία του Ειδικού Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου έφερε με αναφορά της στη Βουλή και την Υπουργό Παιδείας, η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη.

 

Ειδικότερα, η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., ζήτησε από την κα Κεραμέως, να ληφθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να δημιουργηθούν οργανικές θέσεις Κοινωνικού Λειτουργού, Ψυχολόγου, Εργοθεραπευτή και Φυσιοθεραπευτή, καθώς και θέσεις για Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό.

 

Περαιτέρω, η Μίκα Ιατρίδη, βασιζόμενη στο αντίστοιχο πρακτικό της συνεδρίασης του Εποπτικού Επιστημονικού Συμβουλίου του Ειδικού Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, επισήμανε και την ανάγκη να διερευνηθούν οι νομικές δυνατότητες ώστε να έχει το δικαίωμα το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό να συμμετέχει στις προσκλήσεις ενδιαφέροντος με θητεία στο Ειδικό Πειραματικό Σχολείο.

Διαβάστε ακόμη

Γράψτε το σχόλιο σας

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ