Ευχαριστούμε τον Ομιλο TUI για την εμπιστοσύνη και ευχόμαστε στον Sebastian Ebel κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα

Η Ανάρτηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου

Καλό μήνα σε ολους !
Μια σημαντική ημέρα για εμάς η χθεσινή. Ο νέος πρόεδρος του ταξιδιωτικού ομίλου TUI, Sebastian Ebel, μας επισκέφθηκε στα γραφεία μας όπου είχαμε συνάντηση εργασίας για να εξετάσουμε την πρόοδο του “Rhodes Co-Lab”. Της πρωτοβουλίας που κτίστηκε για την εξασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος των τουριστικών προορισμών μας.
Χρέος απέναντι στις γενιές που έρχονται, το “Rhodes Co-Lab” είναι ο δικός μας πήχης και η απόδειξη, για μια ακόμη φορά, οτι ο σχεδιασμός, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση στον στόχο είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί σε αποτελέσματα που η κοινωνία έχει ανάγκη.
Το γεγονός οτι η χθεσινή είναι και η πρώτη ημέρα ανάληψης καθηκόντων του Sebastian Ebel στη θέση του Προέδρου του Ομίλου TUI δείχνει την σοβαρότητα, το μέγεθος του εγχειρήματος.
Δεν υπάρχουν δύσκολοι στόχοι,
Υπάρχει μόνο θέληση και υπευθυνότητα.
Ευχαριστούμε τον Ομιλο TUI για την εμπιστοσύνη και ευχόμαστε στον Sebastian Ebel κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ