«Συνάντηση Πρόεδρου Ε.Ξ.Ρ. με την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη»

Τα θέματα της Τουριστικής Εκπαίδευσης και της σημαντικής έλλειψης προσωπικού στα Ξενοδοχεία, τέθηκαν επί τάπητος στην χθεσινή (24/01/2022) παραγωγική συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας στο Υπουργείο Τουρισμού, ο Πρόεδρος της Ένωσης, κ. Μανώλης Μαρκόπουλος, έθεσε το μείζον ζήτημα της απασχόλησης, που τείνει να αποτελέσει κύριο πρόβλημα στις επερχόμενες τουριστικές σαιζόν, παρουσίασε δε τη νέα πλατφόρμα Διασύνδεσης μεταξύ Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Μελών της ΕΞΡ, καθώς και ζήτησε τη συνδρομή της για διάφορες προτεινόμενες λύσεις.

Αναφορικά με τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στις Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων του νησιού, η κα Υφυπουργός έχοντας άρτια εικόνα της κατάστασης, ανέλυσε τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου για τα θέματα εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης, κάνοντας εκτενή αναφορά προς την επίλυσή τους.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ