Συγχαρητήρια δήλωση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Χρήστου Ευστρατίου

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Θέλω να σας συγχαρώ για την τοποθέτηση σας σε πόστα ικανά να αναδείξουν ακόμα περισσότερο το έργο της περιφερειακής αρχής την οποία υπηρετούμε με ανιδιοτέλεια και προσήλωση.

Το προηγούμενο διάστημα όλοι μας προτάξαμε την υγεία και την προστασία της ανθρώπινης ζωής, όμως σε καμία περίπτωση δεν αναστείλαμε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητές μας.
Έγινε σημαντική δουλειά σε πολλά επίπεδα, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις υψηλές προκλήσεις και προσδοκίες των νησιών μας, αλλά και να ανταπεξέλθουμε σε συνθήκες πρωτοφανούς δυσκολίας.

Συνεχίζουμε ομαδικά. Θέτουμε τον πήχη πολύ ψηλά, ώστε να μπορέσουμε υλοποιήσουμε το όραμα του Περιφερειάρχη μας Γιώργου Χατζημάρκου.

Φιλοδοξία μας να διαμορφώσουμε από κοινού ένα πλαίσιο που θα μας επιτρέψει να πρωταγωνιστήσουμε σε μια δημιουργική αλλαγή της επόμενης μέρας για τα νησιά μας.

Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους, σε αυτούς που ανέλαβαν νέα καθήκοντα, αλλά και σε εκείνους που παρέμειναν στις θέσεις ευθύνης τους και συνεχίζουν, υγεία, δύναμη, επιμονή. Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα και πάνω σε αυτά να δουλέψουμε συλλογικά και συγκροτημένα, ώστε να δοθούν λύσεις που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα τόσο των νησιωτών μας αλλά και των επισκεπτών μας.

Καλή δύναμη σε όλες και όλους!

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ