Περιπέτεια για την δημοσιογράφο της Δημοκρατικής Μάίρη Φώτη

Μπροστά σε μια δυσάρεστη περιπέτεια που αφορά τα ΑΤΜ των τραπεζών βρέθηκε η δημοσιογράφος της Δημοκρατικής Μαίρη Φώτη

Δείτε τί έγραψε η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook

Σάββατο βράδυ επιχειρώ να βγάλω χρήματα από ΑΤΜ επί της Εθνικής Οδού Ρόδου -Καλλιθέας. Για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζει την κάρτα και την κρατάει. Επικοινωνώ με την Τράπεζα την ίδια ώρα και με ενημερώνει ο υπάλληλος ότι θα πρέπει να περιμένω τη Δευτέρα για να κλείσω ραντεβού σε τοπικό κατάστημα ώστε να ζητήσω επανέκδοση, διότι η κάρτα θα ακυρωθεί επειδή το ΑΤΜ δεν είναι τοποθετημένο έξω από Τράπεζα αλλά σε super market.
Αποφασίζω να ακυρώσω την κάρτα επί τόπου μέσω του e banking και να μην περιμένω μέχρι τη Δευτέρα για να ενημερωθώ πότε θα υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού ώστε να εξυπηρετηθώ από τοπικό κατάστημα δια ζώσης.
Από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι σήμερα τα ξημερώματα επανειλημμένα κάποιος προσπαθεί να κάνει συναλλαγές με την κάρτα μου, οι οποίες απορρίπτονται επειδή την ακύρωσα.
Προφανώς στο ΑΤΜ έχει τοποθετηθεί συσκευή αντιγραφής που υποκλέπτει αριθμό κάρτας και pin. Είμαι στην αναμονή 20 λεπτά για να ενημερώσω την Τράπεζα, επιλέγοντας εξυπηρέτηση για «Απάτη σε εξέλιξη», προκειμένου να μην εξαπατηθεί κάποιος άλλος και δει τον λογαριασμό του να αδειάζει. Προφανώς και όλες οι γραμμές είναι κατειλημμένες. Προφανώς και θα μείνω στην αναμονή.
Εγώ πρόλαβα και ακύρωσα την κάρτα, ποιος όμως αναλαμβάνει την ευθύνη σε περίπτωση που κάποιος δεν προλάβει να την ακυρώσει κι αφού το ΑΤΜ δεν είναι έξω από Τράπεζα αλλά από super market; Ισως όταν/αν απαντήσει κάποιος στο τηλέφωνο, να μας δώσει απάντηση.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ