Οι “αδέσμευτες πένες” και τα “πληρωμένα” μικρόφωνα”!

Του Νάσου Ρόγκα

Όταν θα έρθει η ώρα να πούμε ονόματα θα κλάψει ο κάθε πικραμένος. Πλησιάζει αυτή η ώρα. Οι επιθέσεις σε πολιτικά πρόσωπα, πως γίνονται και από ποιους. Διαμόρφωση πολιτικού κλίματος και ενίσχυση υποψηφίων με φόντο το… μικρόφωνο, την τηλεόραση, τα site.

Βέβαια το κάθε τι έχει πολύ συγκεκριμένο τίμημα.
Δεν είμαστε οι μόνοι που γνωρίζουμε αλλά είμαστε από τους ελάχιστους που δεν έχουμε λόγο… να μην τα πούμε. Έχει παραγίνει το κακό.Τα ζήσαμε και έχουμε γνώση από μέσα.Γνωρίζουμε πράγματα και καταστάσεις.

Πολιτικές συμφωνίες με φόντο να σβηστούν χρέη αρκεί να υπάρχει συνεχόμενη επίθεση σε πολύ συγκεκριμένα πρόσωπά.

Υπάρχουν τρόποι καθόλου αξιοπρεπείς για να ζητήσεις διαφήμιση από επιχειρηματίες, Τρόποι να την πάρεις αν με φυσιολογικό τρόπο ο επιχειρηματίας δεν θέλει να στην δώσει. Ειδικά στο κομμάτι της διαφήμισης έχει συστρατευθεί μέχρι και πολιτικό ας πούμε πρόσωπό για να κάνει ”αποκαλύψεις” προκειμένου να πιέζει κάπως για να επιτευχθεί ο σκοπός.

Στοιχεία θα προσκομίσουμε στον εισαγγελέα της Ρόδου και σίγουρα θα ζητήσουμε να εξαρθρωθεί ο αρχηγός. Διαφήμιση; δεν του δίνει κανείς, και αν έχει πάρει αυτοί που την έδωσαν πλέον μιλάνε. Για την ακρίβεια κελαηδάνε.

Οι ειδήσεις,το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και γενικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έβγαλαν στην φόρα πολλά φυντάνια που έπρεπε να δικαιολογήσουν το μεροκάματο που παίρνουν τόσα χρόνια. Το θέμα είναι ότι αν ελεγχθούν τα λογιστήρια τους οι τρύπες που εμφανίζουν δεν έχουν τελειωμό.

Γνωρίζω υπόθεση όπου δημοσιογράφος ζήτησε ένα πολύ συγκεκριμένο πακέτο χρημάτων από πολιτικό πρόσωπο. Δεν τα πήρε. Από τότε ο δημοσιογράφος πυροβολεί σχεδόν κάθε μέρα το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο.

Μου έχει κάνει πραγματικά εντύπωση το γεγονός ότι διάφοροι «δημοσιογράφοι» που νταραβερίζονται με «Υπηρεσίες» και μπαινοβγαίνουν σε δικαστήρια και δικαστικές αίθουσες, εμφανίζονται εσχάτως και ως «αδέσμευτοι δημοσιογράφοι» που διενεργούν έρευνες και «ανοίγουν φακέλους», ακόμη και καθ’ υπαγόρευση ή υπό μορφή “συμβολαίου” παίρνοντας έτοιμους του φακέλους και τους παρουσιάζουν ως μέγα δημοσιογραφική έρευνα.

Είναι άλλο πράγμα η επαφή που έχει ένας δημοσιογράφος με “πηγές” και άλλο πράγμα ο δημοσιογράφος να είναι ο ίδιος “πηγή”.

Οι υπηρεσίες κάνουν την δουλειά τους και αλίμονο αν δεν γινόταν αυτό. Σε κάθε επιτελείο θέλουν να έχουν τον άνθρωπο τους. Άλλες φορές τον φυτεύουν και άλλες φορές εξαγοράζουν έναν από εκεί.

Έρχονται συγκλονιστικές λεπτομέρειες!

Διαβάστε ακόμη

Γράψτε το σχόλιο σας

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ