Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης σε Λειψούς, Αρκιούς και Αγαθονήσι

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης ολοκλήρωσε την περιοδεία του στα νησιά  των Λειψών,  Αρκιών  και Αγαθονησίου όπου έγινε θερμά δεκτός από τους κατοίκους των νησιών.

Με την ευκαιρία, της επίσκεψης του, έγινε δεκτός από τον Δήμαρχο Λειψών κ. Φώτη Μάγγο και Αγαθονησίου Βαγγέλη Κόττορο, με τους οποίους έκανε ανασκόπηση του έργου της ΝΔ στα νησιά αυτά και χάραξαν κοινές ενέργειες για την επόμενη των εκλογών που θα βρουν την Νέα Δημοκρατία και πάλι αυτοδύναμα να κυβερνά την χώρα.

Είχε επίσης  τη χαρά να συζητήσει  με κατοίκους  θέματα που τους αφορούν και έλαβε το καθολικό μήνυμα της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπό του. Χαρακτηριστικά τα λόγια των ακριτών : « το τηλέφωνο του Βασίλη είναι πάντα ανοικτό για όλους μας! Όλες τις ώρες» .

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ