ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Περιφερειακή Ανάπτυξη με έργα και νέες υποδομές για τα νησιά μας στη νέα τετραετία»

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την επικοινωνία με τους πολίτες και τη δραστηριότητά του, ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάνος Κόνσολας.

Με σημείο αιχμής τη βελτίωση των υποδομών στα νησιά μας και την υλοποίηση έργων, ο Μάνος Κόνσολας αναφέρθηκε στις προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία που περιλαμβάνουν:

– Ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο για τα Δωδεκάνησα με στόχο τη μείωση των ανισοτήτων και την άρση της απομόνωσης των νησιωτικών περιοχών.

– Αύξηση των πόρων για το ΕΣΠΑ στο Νότιο Αιγαίο.

– Επιτάχυνση στην υλοποίηση του προγράμματος «Α.Τρίτσης» με προϋπολογισμό πάνω από 2 δις για έργα σε Δήμους.

– Χρηματοδότηση έργων λιμενικών υποδομών ύψους 200 εκ. ευρώ, μέσω της δανειακής σύμβασης με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

-Ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την αναβάθμιση των 23 περιφερειακών αεροδρομίων μεταξύ των οποίων είναι τα αεροδρόμια Λέρου, Καρπάθου, Καλύμνου, Αστυπάλαιας, Κάσου, Καστελόριζου.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ