Μαλίκ Αζμανί: Δεν πρέπει να ακολουθήσετε την καταστροφική πορεία κάποιων άλλων ηγετών της πολιτικής σας οικογένειας. Να το σταματήσετε τώρα»

Πρωτοφανείς εκφράσεις: «Δεν πρέπει να ξαναδούμε Ευρωπαίο ηγέτη που καταπατά την ελευθεροτυπία – Να σταματήσετε τώρα» είπε στον Έλληνα πρωθυπουργό ο Μαλίκ Αζμανί

«Μας ανησυχεί η καθοδική πορεία της πολυφωνίας των μέσων και της ελευθεροτυπίας στην Ελλάδα. Ανάβουν ήδη τα προειδοποιητικά φώτα. Η Ελλάδα έχει τη χειρότερη επίδοση μεταξύ των 27 σε ό,τι αφορά τα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης», σημείωσε ο αντιπρόεδρος του Renew Europe, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον Έλληνα πρωθυπουργό ως… κακό παράδειγμα.

«Δεν πρέπει να δούμε άλλον έναν Ευρωπαίο ηγέτη, ο οποίος θα καταπατά την ελευθεροτυπία. Δεν πρέπει να ακολουθήσετε την καταστροφική πορεία κάποιων άλλων ηγετών της πολιτικής σας οικογένειας. Να το σταματήσετε τώρα»

Άλλη υποδοχή περίμενε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ευρωκοινοβούλιο και άλλη είχε . Όχι μόνο μίλησε σε άδεια έδρανα, αλλά δέχθηκε και εξ οικείων βέλη από τον αντιπρόεδρο του Renew Europe, της συγγενικής ομάδας δηλαδή των Φιλελεύθερων και του κόμματος Μακρόν, για την κατρακύλα της χώρας μας στην ελευθερία του Τύπου.

Σφυροκόπημα στον «φιλελεύθερο» Μητσοτάκη από τον Malik Azmani, αντιπρόεδρο Renew Europe (Φιλελεύθεροι και Μακρόν)
«Μας ανησυχεί η καθοδική πορεία της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα – Δεν πρέπει να ξαναδούμε Ευρωπαίο ηγέτη που καταπατά την ελευθεροτυπία»

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ