Καμπουράκης: Ντρεπόμουν που έβλεπα να παίρνουν αυτόφωρο τους ομπρελάδες

«Από την στιγμή που μάθαμε τι έγινε πέσαμε στη μάχη . Σας λέμε σε κάθε τόνο ότι είμαστε μαζί σας και θέλουμε η αξιοποίηση του ήλιου και της θάλασσας να είναι στα χέρια σας.

Ο βουλευτής κ. Μάνος Κόνσολας που είναι στην αίθουσα ήταν ενήμερος από την αρχή. Να διαβαστεί μια προγραμματική για να εξουσιοδοτηθεί ο δήμαρχος να προχωρήσει. Είναι απαράδεκτη η κατάσταση αλλά δεν συμφωνώ να μην υπογραφεί η συμφωνία γιατί δεν μου αρέσει να παίζω στα ζάρια τα θέματα αυτά. Είναι ντροπή το Καζίνο της Ρόδου να μας έχει στα δικαστήρια για να πάρει χρήματα πίσω από το ΔΗΦΟΔΩ.

Απολαμβάνει ένα προνομιακό ακίνητο και δεν θα πρέπει να βγάλει έξω οκτώ ομπρελάδες. Είδα ένα ομόφωνο δημοτικό συμβούλιο. Δεν συμβουλεύω να ποντάρουμε στην ψήφιση νέου νόμου Να δοθούν τα πόστα. Ο Μάνος Κόνσολας δεν έχει σταματήσει τα τηλέφωνα για το θέμα και είναι εδώ. Η χώρα δεν έχει ανάγκη 15.000 ευρώ από τις παραλίες της Ρόδου. Το νησί μας που πήγε καλά και πέρσι πρώτευσε δεν του αξίζει να πληγώνεται στους ανθρώπους που ασκούν το επάγγελμα μου. Από την προηγούμενη θέση μου ντρεπόμουν που έβλεπα να παίρνουν αυτόφωρο τους ομπρελάδες γιατί δούλευαν πιο νωρίς από τις συμβάσεις που είχαν υπογράψει”, τόνισε ο δήμαρχος Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ