Η κεντρική προεκλογική ομιλία της Ελευθερίας Φτακλάκη την Τρίτη, στη Ρόδο

Την κεντρική της ομιλία στη Ρόδο, θα πραγματοποιήσει η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Ελευθερία Φτακλάκη, την Τρίτη 16 Μαΐου.

Η κα Φτακλάκη απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς τους συμπολίτες της να παρευρεθούν, στο χώρο «Sissitio», στη Μεσαιωνική Πόλη (Σωκράτους & Ιπποδάμου γωνία) και ώρα 20.00, κλείνοντας τον κύκλο των προεκλογικών της ομιλιών, στην τελική ευθεία προς τις κάλπες.

Η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου, πραγματοποίησε μία σειρά επιτυχημένων ομιλιών με κεντρικό άξονα «Μιλάμε μαζί για τα Δωδεκάνησα» στα περισσότερα νησιά του νομού, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όπου παρουσίασε τις προτάσεις της για μια ισχυρή νησιωτική διακυβέρνηση στα Δωδεκάνησα (μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στην ιστοδελίδα της www.eftaklaki.gr) και τους άξονες του προγράμματος της ΝΔ 2023-2027.

«Σας προσκαλώ στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία, στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, για να στείλουμε μαζί το μεγάλο μήνυμα της νίκης. Με παρακαταθήκη την επιθυμία μου για προσφορά, την αγάπη μου για τα νησιά, την αίσθηση του καθήκοντος, τις γνώσεις μου και τη θητεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στις 21 Μαΐου ζητώ τη ψήφο σας για μια τολμηρή φωνή στο Εθνικό Κοινοβούλιο, για ισχυρά Δωδεκάνησα. Προχωράμε σταθερά, προχωράμε τολμηρά, προχωράμε μόνο μπροστά», δηλώνει η Ελευθερία Φτακλάκη, στο κάλεσμά της προς τους ψηφοφόρους.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ