Ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Φραγκάκης Ευάγγελος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Ευάγγελο Κυριαζοπουλο.

Ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Φραγκάκης Ευάγγελος συναντήθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου στο Δημαρχείο Χάλκης με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικης Πολιτικής και Ναυτιλιακών Υποθέσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ευάγγελο Κυριαζοπουλο.
Συζητήθηκαν ενδελεχώς όλα τα θέματα τα οποία άπτονται της αρμοδιότητας του Γενικού Γραμματέα κ. Ευαγγελου Κυριαζοπουλου
και αφορούν το νησί της Χάλκης αλλά και γενικώς της περιοχής των Δωδεκανήσων.
Ο κ. Φραγκάκης ειχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον κ. Κυριαζοπουλο ως Πρόεδρο του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών ( ΣΑΣ ) για την μεγάλη αναβάθμιση ποιοτικά και ποσοτικα της θαλάσσιας διασύνδεσης του νησιού της Χάλκης τα τελευταία χρόνια.
Οι ήρωες μόνιμοι κάτοικοι των μικρών νησιών της χώρας μας αξίζουν όλη την προσοχή και το έμπρακτο ενδιαφέρον της Πολιτείας για να μπορέσουν να λειανουν τις τραχιες εξισώσεις που προκύπτουν από την Νησιωτικότητα.
Ευχαριστούμε δημόσια τον κύριο Γενικό Γραμματέα για την αμεση ανταπόκριση και βοήθεια του σε οποιοδήποτε θέμα προέκυπτε για το νησί της Χάλκης τα τελευταία 3.5 χρόνια.

Διαβάστε ακόμη

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Δείτε τους ανανεωμένους όρους χρήσης για την προστασία δεδομένων και τα cookies. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ